Introduksjon

Biografie

De onderneming Gharaee & Persian Tradition werd opgericht door de gebroeders Nasser Gharaee Nader en Nasser Gharaee Nasser onder het moederbedrijf Oil and More bvba dat zij in 2010 hebben overgenomen. De gebroeders Gharaee zijn perfect drietalig en kennen de Belgische en Europese markten zeer goed. Gharaee & Persian Tradition importeert momenteel Kaviaar en Perzische Saffraan, maar is van plan nog andere luxeproducten te importeren met de beste prijs-kwaliteitverhouding. De gebroeders Gharaee, grote liefhebbers van kaviaar en saffraan en gepassioneerd door het internet, gaan een grote uitdaging aan: Hun missie is verschillende soorten kaviaar van de beste kwaliteit op de markt te brengen die voor iedereen betaalbaar zijn. Omdat ze eerlijke prijzen aanbieden en omdat kaviaar niet langer een onmogelijke droom is, maakt Gharaee & Persian Tradition het mogelijk voor een nieuwe generatie klanten om deze bijzondere producten te verkrijgen. Ons voornaamste doel is het handhaven van de hoogste kwaliteitsnormen bij het produceren van ons exclusieve assortiment kaviaar en saffraan. Wat we van plan zijn is heel simpel: Onze topproducten in de Europese Unie binnen de kortste termijn kunnen leveren aan een correcte prijs met de beste kwaliteit. De gebroeders zijn beschikbaar voor al uw vragen en zullen persoonlijk alle bestellingen opvolgen. Hopelijk kunnen we u heel binnenkort van dienst zijn.

Gharaee Nader
Gharaee Nasser

Back to list

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *